Klantenservice

Klantenservice

Retouren

Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en originele verpakking aan ons te retourneren. Voordat u het product naar ons terugstuurt of persoonlijk terugbrengt naar de winkel, meldt u deze minimaal 1 werkdag vooraf aan onder vermelding van het factuur- of ordernummer. Bij voorkeur via e-mail maar u kunt ook gebruik maken van het retourformulier.

Hondensnacks, verzorgingsproducten en speelgoed mogen alleen retour gestuurd worden als de verpakking ongeopend is.

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. U bent ook verantwoordelijk voor het terugsturen, wilt u er zeker van zijn dat het product aankomt, stuur het dan verzekerd op. Nadat het product retour is ontvangen, zullen we het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetalen via bankoverschrijving. Wanneer u het product in de winkel retour brengt, krijgt u uw geld contant terug.

Klachten

We betreuren het dat u niet tevreden bent en willen dit graag alsnog naar tevredenheid met u oplossen. Stuur uw klacht bij voorkeur via e-mail naar ons toe. We reageren zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 werkdagen op uw klacht. Als het onverhoopt niet lukt om binnen 7 werkdagen met een oplossing te komen brengen wij u op de hoogte van de voortgang.

Contact

Tel: 0416-202547

E-mail: info@desnorhaar.nl

Kvk: 69418578

Klanten waarderen ons met 9.2 / 10 op basis van 131 reviews
Copyright © 2013-2017 Magento. Alle rechten voorbehouden.